Velkommen til Rognsfjorden.no

Velkommen til rognsfjorden.no, det nye nettstedet for hytteeiere i og rundt Rognsfjorden. På dette nettstedet blir nyheter, vedtekter, referat fra årsmøter, meninger og andre innlegg og informasjon rundt Rognsfjorden lagt ut.

Informasjon fra RVA (Rognsfjorden Vann- og Avløp), RVL (Rognsfjorden Veilag) og flytebrygga kan også bli funnet på dette nettstedet.

Alle hytteeiere kan lage seg en bruker på nettstedet, og med en bruker kan man sende inn egne innlegg og kommentere på andres innlegg. Alle nyregistrerte brukere må godkjennes av administrasjonen før de kan tas i bruk, og alle innsendte innlegg blir sjekket over før de blir publisert.

Nyttige lenker rundt registrering og hvordan man skriver innlegg kan du finne ved å trykke på knappene under

Rognsfjorden.no har vært i utvikling siden påsken 2021 av Viktor Myrland i tett samarbeid med styret i Rognsfjorden Hytte- og Båteierforening.

En Kommentar

Legg igjen en kommentar